editat la 10/16/2002
Ingrediente:
- 4 oua
- 7 linguri de zahar
- 6 linguri de gris
- 1 L lapte
- coaja de lamiie, esenta de vanilie
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma foarte bine. Galbenusurile se freaca cu 4 linguri de zahar, se adauga cele 6 linguri de gris si apoi albusurile, amestecind usor. Amestecul se toarna intr-o forma unsa cu un pic de unt sau margarina (tava inalta de 2L sau un vas inalt de Yena de acelasi volum). Se da la cuptor la foc mediu pentru cca. 15-20 minute.
In paralel se fierbe 1L de lapte cu 3 linguri de zahar, coaja de lamiie si vanilia. Cind compozitia din cuptor este coapta (se verifica prin apasare usoara cu degetul) se adauga usor laptele si se mai lasa la cuptor 5-10 minute. Se serveste cald sau rece cu sau fara sirop sau dulceata.
vineri, 28 decembrie 2007
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu