editat la 12/16/2003
Ecler I
550 ml apa, 180 ml ulei, 2 lingurite zahar, putina sare, 250 gr faina, 6 oua
Se pune la fiert apa, uleiul, zaharul, sarea si cind aproape da in clocot se pune faina. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pe rind cite un ou, pina se incorporeaza complet. Se taie o punga de plastic la un colt si se pun in tava unsa cojile de ecler.
Cuptorul trebuie sa fie incins, iar dupa ce cojile s-au copt, se mai lasa putin in cuptor, la foc mic, ca sa se usuce bine.
Cojile se umplu cu crema de vanilie sau cu compozitie de aperitiv.
Ecler II
200 gr faina, 100 ml ulei, 200 ml apa, 5-6 oua
Apa cu uleiul se fierb, se adauga faina, se amesteca si se adauga pe rind 5-6 oua. Pe tava unsa cu ulei se pun cojile, apoi se coc la foc iute.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu