vineri, 28 decembrie 2007

Placinta cu morcov si brinza (cascaval)

editat la 07/22/2003

2 cani de morcov dat prin razatoare
4 oua
1/4 cana de lapte
1 lingura de ceapa tocata marunt
1 catel de usturoi pisat (facultativ)
1/2 cana de cascaval sau brinza date prin razatoare
1/8 lingurita de piper macinat (facultattiv)

Se fierb morcovii acoperiti cu apa cca. 5 minute si se strecoara.
Se bat oualele, se adauga laptele, ceapa, usturoiul si piperul.
Se amesteca morcovii cu cascavalul ras si se pun intr-o forma unsa cu unt sau margarina. Deasupra se toarna compozitia cu oua si lapte.
Se da la cuptor, la foc mediu, cca. 30-35 de minute sau pina lama cutitului cu care se incearca la mijloc iese curata.

Ies cca. 4-5 portii.

Niciun comentariu: