vineri, 28 decembrie 2007

Combinata

editat la 11/03/2002

200-300 grame spanac fiert si scurs
4-5 oua
5-6 linguri de cascaval sau brinza rasa
2-3 linguri de smintina
pesmet
unt
sare

Spanacul nu trebuie tocat marunt, ci doar in bucatele mai mici (depinde si de virsta copilului).
Se bat cu furculita oualele, se adauga brinza, smintina, spanacul si sarea. Se unge o tava (in functie de cantitatea care va iese) cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se toarna compozitia si se presara deasupra pesmet. Se da la cuptor, la foc mediu, pentru cca. 1/2 ora. Se lasa sa se raceasca citeva minute si se serveste calda.

Ponturi: - eu inlocuiesc sarea cu 1 lingurita de Vegeta, in functie de cit de sarata este brinza. In loc de pesmet se poate folosi si faina, dar doar pt. tapetat tava. Deasupra puteti presara si parmezam marunt. Puteti inlocui smintina cu lapte daca doriti.

Niciun comentariu: