editat la 12/28/2003
BLATUL: 8 albusuri se bat spuma cu 250 gr zahar (pina spuma sta lipita de tel). Se adauga treptat galbenusurile si se amesteca usor cu 160 gr faina si coaja de la o portocala. Se coace blatul la foc potrivit intr-o tava unsa si tapetata cu faina sau cu hirtie unsa. Se taie in 2-3 foi.
SIROP: 100 ml apa se fierbe cu 80 gr zahar si zeama de la o portocala. Cu acesta se insiropeaza tortul.
CREMA: 3 oua intregi se amesteca cu 200 gr zahar, 1 lingura plina cu faina, 3-4 linguri de lapte si zeama de la o portocala. Se incalzeste pe foc mic pina se ingroasa. Cind este rece se adauga coaja de la o portocala si 140 gr unt bine frecat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu